Julen är undanplockad och förslag på frågor?

Jag brukar se fram mot julen men jag tycker det är lika skönt när det är över. Barnen har varit hos farmor och farfar idag medan Jesper och jag åkte hem och städade av lägenheten. Snacka om att det går snabbt när man är två och barnfria. Det blir skönt att komma hem till ett städat hem sen.

Jag ställde undan alla julsaker och ska gå ned med allt när vi kommer hem igen. Det blir så naket när julsakerna städas bort och samtidigt växer lusten att göra om hemmet, fylla tomma ytor med nya dekorationer, byta mattor, färga golvet, måla om väggar, byta vår mörkgrå sänggavel.. listan kan göras lång. Jag ska i alla fall köpa lampor och krukor till vardagsrumsfönstret för där ekar det tomt. Ester rev ned en kruka förra veckan och det har ändå sett halvklart ut sedan vi flyttade in för två år sedan. Typiskt oss. Min dröm är att någon gång inreda med mina bilder/texter i böcker med vackert omslag. Jag har börjat men det är ett evighetsprojekt som tar oerhört mycket tid. Vilket det inte finns överdrivet gott om i småbarnsåren.

Det känns skönt att välkomna 2018. Det är dags att vända blad och börja om på en blank och ren sida. Innan dess funderar jag på att göra en årsresumé, minnas, tänka tillbaka på roliga stunder, fina ögonblick, inköp, hur barnen har förändrats, vad de har gjort mm. Har ni några förslag på frågor?
Nu ska jag stänga ned och krypa ned hos mina små älsklingar. Jesper är i väg på annat håll och det känns faktiskt väldigt skönt att få en snarkfri natt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.