art

Det är nu det händer.. steget från att ha nakna väggar till att hänga upp små gulliga ramar med analoga fotografier i. Nästa helg har vi bott här i exakt ett år så det känns skönt att vi inom detta år har fått upp fyra (fem om man ska räkna den tomma ramen) ramar på väggen. Man ska inte ha brått.. sakta men säkert.

Jag skulle säga att jag tar hem priset för att ha hängt upp fotografier med så lite gråskala som möjligt. 1-0 till mig. Men eftersom Jesper inte vet vad det är, säkert ingen annan som kommer och hälsar på heller så gör det ju inte så mycket. Det är ju inte så att jag tar hem Örjan, min fotolärare på fika. Då skulle jag ju förstås plocka ner tavlorna – så dålig gråskala är det. Men det blev fint – det är huvudsaken.

tavlor, tavla, halltavla, ribba, ikea

När fotografier inte är som en.. oh nu kommer jag inte på ordet. Just det, distinkt kopia så har fotografiet en personlig touch. Det är då man säger att ”Det ska vara så, jag har gjort så med mening för det faller mig i smaken”. Jag skulle hellre säga att det är då man har gett upp i mörkrummet :’-)

One thought on “art

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.