Tapet barnrum

Ines rum har stått vitt länge. Det har i och för sig varit fullt av damm och målarfärg eftersom jag har använt det som arbetsrum för att göra i ordning hennes garderob.

Tapetvalet har inte varit det enklaste men jag har hela tiden tyckt att dessa har varit oslagbara MEN det ska tilläggas att de är svindyra så det är just därför jag har velat fram och tillbaka. Tillslut bestämde jag mig, designade en tapet och beställde den. Snacka om att det var nervöst att klicka på ”skicka”.little hands wallpaperFöre: vitt, inte så mysigt och ganska kallt. Jesper och jag tänkte sätta upp tapeten själva men eftersom vi inte har speciellt mycket erfarenhet så kände vi att det var tryggt att någon som kan och dessutom har verktyg kunde hjälpa till. Jesper är jätteduktig på att tapetsera men det kändes dumt att chansa. Valet var enkelt, pappa kan allt. Nästan i alla fall.
little hands wallpaperTapeten skulle blötas och dra åt sig en kvart innan man satte upp vårderna så vi hjälptes åt. Nu är tapeten på plats i barnrummet och den är oerhört fin. Det är extra roligt att Ines har lagt märke till den, hon tittar på kaninerna och räknar luftballonger och fåglar. 

Jag ska visa fler bilder på rummet senare. Den gammelrosa sänghimmeln är på plats över sängen så lillan har ett riktigt mysigt krypin. Om vi får en pojk nu så får han helt enkelt leva i rosa, sådär töntigt modernt.

12 thoughts on “Tapet barnrum

 1. Hej! Du är den första som jag hittar ifrån Sv som också köpt tapet fr little hands!så himla fina!!! Vi fick våra igår och ska sätta upp dem nästa v. Tänkte kolla om du kanske hade några insider-tips IOM att ni precis satt upp er. Var det ngt som var knepigare än med vanlig tapet osv.. Vet inte om jag tycker att deras beskrivning på hemsidan är helt toppen…?! Vore oerhört tacksam för svar och tips! :) hoppas ni blev nöjda med rummet? Hade varit kul att få se några efterbilder. Lycka till i graviditeten!
  Mvh Elin

  1. Man ska blöta dem med vatten och låta dem ligga i 15 minuter och då skulle jag säga att det är väldigt viktigt att ha jämn vattenfördelning på hela vården. Annars tycker jag att den var som vilken tapet som helst, lite tyngre med tanke på att det är textil. Klistrar fast snabbt på väggen men man hinner fixera den :-) Det var tyvärr fel på vår tapet men enligt little hands har det aldrig hänt tidigare så vi blev dåligt bemötta, dock fick vi en ny tapet. Efterbilder kommer! :-) Lycka till med tapetseringen.

   1. Hej igen och tack för snabbt svar! Bara några följdfrågor om du har tid? Utöver att de blöts med vatten ska man väl också ha taplim på väggen enl deras instruktion? Och hur var det fel på er tapet? Vad var det som va fel alltså? Mvh Elin

    1. Yes, vi gick till en färgaffär med tapeten och frågade vilket lim vi skulle köpa. Vår tapet diffade i en våd till en annan på endast ett ställe.Längst upp var det korrekt men längre ned stämde det inte. Mönstret var korrekt på hela tapeten annars.

 2. Å vad fina de är! Är helt såld på dessa tapeter, funderar på att beställa själv. Du vill inte lägga upp en bild på hela väggen så man får se hur det blev när det blev färdigt? Funderar just på en liknande variant som ni köpt alternativt en annan, men så svårt att se hur det blir på en större vägg när inspirationsbilderna på deras hemsida enbart visar en del av väggen. Är färgerna på datorn någorlunda överensstämmande med hur de ser ut i verkligheten?

  1. Superfina verkligen! :-) Jag tycker att färgerna stämmer överens väldigt bra och det var inget jag regerade på. Absolut, jag har faktiskt tagit bilder men har inte hunnit fixa till dem ännu men det kommer en uppdatering. :-)

 3. Heeej ! Jag funderar med på att beställa en tapet från Little hands! Hur lång tid tog leveransen och ungefär hur dyra är dom ?

 4. Hej!

  Vilken fantastisk tapet! Ska genast räkna ut arean på väggen och beställa.
  En helt annan fråga, varifrån kommer sängen och sänghimlen? Passade utmärkt med den vackra tapeten:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.