Av tomten önskar vi oss..

Min plan för i år är att köpa alla julklappar nästa fredag alltså black friday. Jag vill få det överstökat där och då så vi kan tänka på andra juliga saker i december. Granen kommer vara på plats första advent men det är högst tveksamt ifall vi kan lägga klapparna under granen fram tills julafton. Jag tror inte Ester klarar att hålla fingrarna i styr nämligen.

Lite har jag redan beställt till barnen och det kommer faktiskt inte bli så många julklappar i år.  Men frågan kommer snart komma, eller den har redan kommit. Vad önskar ni er? Barnen har redan maaaassa leksaker och det var svårt att komma på något men nu har vi lite förslag. Ines är fortfarande för liten för att önska sig något av tomten och svarade precis likadant som hon gjorde när hon fyllde år, nämligen att hon önskar sig en elefant(?)
Man kan aldrig få för många böcker och barnen har verkligen börjat uppskatta det mer och mer. Vi läser varje kväll och det skulle vara trevligt att läsa om Ingrid och Ivar på badhuset. Barnen har mängder av play dough men formar står på önskelistan då vi knappt har någon. Ines gillar att pyssla och i senaste pysselboken hon hade fanns det med klistermärken som hon tyckte var superroligt så en pysselbok med klistermärken skulle hon nog älska. Termos från Blafre till våra utflykter (finns i lager på HÄR). Doktorsväska i trä, lika fin att ställa på hyllan som att leka med. Ines ÄLSKAR klänningar och bär det nästan jämt, önskas gärna med lång ärm och helst inte för ljusa färger då hon har dem på föris.

Esters lycka är babblarna! Hon skiner som solen när hon får titta/läsa om dem. Böcker både med hårda sidor och böcker med lite text önskas. Termos så Ester också kan få varm choklad på utflykterna. Bilar i trä, stort plus när leksaker är lika fina som roliga. Verktygslåda så hon kan hjälpa till att fixa här hemma. Duplo tycker hon är roligt att leka med och är faktiskt väldigt duktig, förra året fick dem djuren på bilden så kanske något liknande? På förskolan leker hon ofta med bilar och ett bilgarage kanske är roligt att leka med.

Jag önskar mig krukor från blomstertid, en regnjacka från oddmolly i rosa eller svart, en ny extern hårddisk då min är full och av pappa önskar jag mig hjälp med att färga golven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.