Ett härligt gäng & the steam hotel

Träden är snötäckta utanför fönstret som vi susar förbi. Jag färdas genom vinterlandskapet, finner ro i kroppen och njuter av stunden. Jag sluter ögonen en stund och tar ett djupt andetag. Här och nu. Jag tänker efter hur jag mår och försöker sätta ord på vad jag känner och var jag känner det. Bröstet känns stort, rymligt och levande. Jag är fylld med så mycket energi, tips och inspiration. Jag känner mig lycklig. Lycklig och fri i hela kroppen.

Jag sitter på tåget på väg hem från en underbar ambassadörsträff med BeSafe. Anledningen till att jag är ambassadör är för att jag brinner för ämnet och för att det skrivs så lite om det i sociala medier. Som förstagångsförälder hade jag ingen kunskap om barnsäkerhet i bil och jag tyckte att det var så svårt att hitta information om det också. Det är ett viktigt ämne som jag gärna skriver om och som jag hoppas att ni tycker om att läsa om också.

Möttes av den här lilla pluttan på omslaget av en katalog ♥ Alltid roligt att se tryckt material.


Den här gången möttes vi upp på Steam hotel i Västerås och har tillbringat ett dygn där. Vi har fått ta del av viktig information, spännande nyheter, god fika och självklart har det blivit en hel del prat, skratt och på kvällen hängde vi på hotellets spa med bubbel(eller sötsliskiga drinkar för andra haha) Jag är tacksam att jag får vara en del av ett så fint gäng – och TUSEN tack till Karin & Lisa som gör det här för oss. Det är mycket krångliga begrepp att gå igenom som man kan lyssna till hur många gånger som helst och alltid lära sig något nytt.

Lite längre fram kommer jag dela med mig av nya inlägg om barnsäkerhet, bland annat hur man kan öka säkerheten med 20%


Hotellet hade genomtänkt inredning med mycket fina detaljer. Väldigt mörkt och mysigt. Det är lyx att få ett avbrott i vardagen och sova i ett tyst hotellrum och dessutom med finaste Linda♥ Hon får mig alltid att fnittra lite extra.


Underbar utsikt. På söndagen var det massor som åkte skridskor på isen och det såg så mysigt ut.  Åh, tack tack tack! Jag känner mig så fylld av energi tack vare detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.