BVC & Tranåshelg

Idag var det dags för en sexmånaders läkarkontroll och det gick jättebra. Ines charmade läkaren och gjorde allt som en sexmånaders ska göra. Vi har fått höra sedan start att hon är väldigt alert och stark och det känns bra. Nu väger hon 6754g och är fortfarande 65cm som vid fem månader. BVC-besöken blir glesare och nästa tid fick vi om två månader men jag tror ändå att jag ska väga och mäta henne varje månad upp till året i alla fall.

Efter lunch åkte jag och Ines till Tranås och stannar här till söndag. Bilresan gick galant och hon sov nästintill hela vägen. Jesper kommer imorgon men jag tycker att det blir stressigt när alla vill träffa Ines på så kort tid men nu kan vi ta helgen med ro.
1 1
Jag är fortfarande trött och hängig vilket betyder att jag troligtvis kommer att stå över träningen hela helgen. Jag hoppas i alla fall att Ines klarar sig från att bli förkyld och sjuk.

2 thoughts on “BVC & Tranåshelg

  1. Jag mäter och väger också min son varje månadsdag. Jag vill ha varje månad i hans ”Mitt första år-bok”. Jag läste min egen för ett tag se och det kändes så tråkigt att det inte fanns för varje månad=(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.