Dålig mamma och snabb bebis

Igår kände jag mig som en dålig mamma. Jag var alldeles för trött för att orka vara drivande och engagerad i barnlekar så min stackars unge fick leka med sig själv och ligga intill mig och titta på barnkanalen. Samvetet..

Hon vaknade fem imorse och ville äta och Jesper frågade snällt ifall jag kunde ta henne. Jag kunde inte annat än säga nej med tanke på att han börjar jobbet vid sju. Hon somnade om snabbt och jag låg vaken och räknade får.

Ovetandes om vad klockan var slängde jag över lite leksaker i spjälsängen(som jag hade laddat upp med i går kväll) när hon vaknade igen. Ibland gör jag allt för att vinna några extra minuter att sova vidare på, det handlar egentligen inte alls om någon lång stund men det känns ändå skönt.mammabloggar
När jag tittade på uret visade den nio! Jisses.mammabloggar
Då fick hon komma upp till mig och leva rövare. :-D Dubbelsängen känns inte alls så stor längre för hon tar sig från ena sidan till andra utan problem. Dessutom har vi väldigt hög säng så det blir en bit att falla om olyckan skulle vara framme. Förr kunde jag liksom lägga henne på köksbordet när jag gjorde frukost..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.