Dop

Dopinbjudan är utskickad till släkt och vänner och i december vankas det dop för vår älskade tös. Att Ines ska döpas har känts som en självklarhet från både Jespers och min sida. Vi har ingen direkt anknytning till kyrkan men vi tycker att det är en fin ceremoni som vi vill dela med Ines. För oss känns det mer som ett välkomnande till världen tillsammans med dem vi tycker om allra mest. Vi kommer att döpa Ines i samma kyrka som både jag och Jesper är döpta i, vilket också är en självklarhet. Sofiakyrkan i Jönköping är väldigt fin men det blir dop i Säby kyrka i vår hemtrakt. Ett vinterdop!

Vi har redan fått frågor om vad vi önskar oss i doppresent och ja? Vad önskar man sig i doppresent? Ger man fortfarande smycken och silverbestick? Jag hoppas att det var mer på vår tid man gjorde det..  Jag tycker det är mer värdefullt att få/ge bort saker som man har användning för.

Vi har önskat oss en pall från bonde of sweden av mamma och pappa, jag tycker dem är så söta och extra fina när det är personligt. Det unika med pallen är att det är ett namnpussel ovanpå – hur gulligt som helst! Jag har förälskat mig i frökenskickligs dockor, tyvärr är dem alldeles för dyra och inte ens värda så mycket pengar så jag har önskat en docka till Ines av mamma.. en söt docka med rosiga kinder och röd rumpa. Vi har önskat oss en doptavla av morbror Emil och ett gunglamm av min farmor och farfar.

Dessa bokstöd i skinn från house of hedda är både praktiska och söta. Böcker har vi från när vi var små men det är alltid roligt med lite nytt. Mer tips.. dockvagn/läragåvagn, personliga namnklossar, en personlig tavla från just-a-line, spargris med krona, en doptavla från Bettina, dragleksak i trä.

2 thoughts on “Dop

  1. Hej!
    Vet du var de jättefina spargrisarna kommer ifrån? Har varit på jakt efter en riktigt fin spargris SÅ länge.
    Tack på förhand :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.