Familjefotografering


Investera i en familjefotografering som skapar minnen för livet

En investering för livet

När du bokar en fotografering kommer jag ge dig en unik och personlig upplevelse med bilder som fångar er kärlek och gemenskap. Föreviga tiden och de värdefulla ögonblicken tillsammans med era barn och få minnen för livet. Det blir en rolig stund full av lek, skratt, kärlek och spring i benen.


Vi möts upp på platsen som vi bestämmer gemensamt. Innan jag börjar fotografera kommer jag lära känna barnen lite bättre så de slappnar av och känner sig trygga med mig. Jag anpassar mig efter barnet och tvingar inte fram något. Mina bilder är genuina och naturliga♥ Om barnet inte är på humör väntar jag in rätt tid så försöker vi igen.

Fotograferingen ska vara en minnesvärd och rolig stund för hela familjen. Om du är ovan framför kameran kan du slappna av och känna dig trygg med att jag kommer vägleda dig genom hela fotograferingen. Jag fotograferar under lek och rörelse för att genuint fånga ögonblicken, känslorna, blickarna, glädjen och kärleken. Jag vill föreviga er precis som ni är, såsom era barn ser er varje dag och såsom ni ser dem. Jag ger allt för att bilderna ska beskriva vilka ni är där och då så ni kan minnas det i framtiden.

Jag fotograferar utomhus, gärna stunden precis innan solen går ned då ljuset är magiskt! Mina smultronställen är utvalda med omsorg som ger vackert ljus med natur som gör sig fin på bild.


Ni kommer få en broschyr med information vad ni kan tänka på inför fotograferingen samt lite tips att tänka på under fotograferingen. Det viktigaste är att barnet har sovit/vilat och kommer till fotograferingen pigg med mätt mage. Varva ned och undvik att stressa annars finns risken att det smittar av sig. Jag har tid för er så ta det lugnt.

Peppa varandra inför fotograferingen! Ni kommer ha en rolig stund tillsammans med rörelse och bus! Förbered gärna barnen och berätta vart vi ska, vad vi ska göra och att ni kan rama in bilderna och hänga upp på väggen hemma.

Om vi märker att vädret inte är på vår sida eller att barnen inte är friska bokar vi om fotograferingen. Ljuset är viktigt för att det ska bli en bra bild och jag vill ge er den bästa upplevelsen och det är när barnen är krya.

Glöm inte..
.. att vara snäll mot dig själv. Ställ inte så höga krav på hur du ser ut. Jag vill fånga er som ni är och din familj älskar dig oavsett. Dina barn kommer uppskatta att ha bilder på sina föräldrar i framtiden, precis som du säkert hade uppskattat ha på dig och dina föräldrar.♥


Annan plats?
Om ni önskar fotografering på annan plats än Jönköping går detta givetvis bra. En extra avgift tillkommer i form av milersättning 40kr/mil eller tågbiljett.

Vill ni välja till fler bilder från er fotografering?♥
Självfallet finns det möjlighet att köpa till fler bilder än vad som ingår i fotograferingen. Du kan välja mellan 3 olika bildpaket och det avgör du efter fotograferingen ifall det känns aktuellt. Alla bilder är högupplösta och i formatet jpg. Bilderna levereras i ett personligt webbgalleri och det är fritt fram för dig att dela bilderna på dina sociala medier samt för utskrift.


Efter fotograferingen har jag inbokad tid i kalendern för att gå igenom och redigera dina bilder. Ungefär en vecka efter fotograferingen får du en inloggning till ett privat webbgalleri där alla bilder från fotograferingen finns, redigerade och färdiga för leverans till dig. Samla familjen, mys ihop er i soffan och titta igenom bilderna tillsammans♥ Välj ut era favoriter i lugn och ro. I webbgalleriet finns det även möjlighet att välja till fler bilder om du vill det.

 

 Familjefotografering

Vad ingår?

Information inför och om fotograferingen

Fotografering ca 1 timme

Webbgalleri med 40-60 redigerade bilder att välja mellan

5 st digitala högupplösta bilder

Kostnadsfri ombokning vid sjukdom eller dåligt väder

 

1500 kr


 

Den bästa fotograferingen är den som blir av

Boka er fotografering här

Vad roligt att du vill boka en fotografering! Jag lovar att du inte kommer ångra dig♥