Familjefotografering

FAMILJEFOTOGRAF I JÖNKÖPING. Fotograferar familj och barn. FAMILJEFOTOGRAFERING JÖNKÖPING.

 

Föreviga de värdefulla ögonblicken och få minnen för livet

familjefotografering-barn
familjefotografering-mor-och-son
familjefotografering-ensamstående
 
 
 

FAMILJEFOTOGRAFERING INFORMATION


Skicka en bokningsförfrågan i formuläret längst ned på den här sidan så återkommer jag så snart som möjligt. När vi har hittat en dag och tid som passar bestämmer vi en plats för fotograferingen. Mina smultronställen är utvalda med omsorg som ger vackert ljus med natur som gör sig fin på bild. Jag fotograferar gärna stunden precis innan solen går ned då ljuset är magiskt!

Vi lär känna varandra
Vi möts upp på platsen som vi bestämmer gemensamt. Innan jag börjar fotografera kommer jag lära känna barnen lite bättre så de slappnar av och känner sig trygga med mig. Jag anpassar mig efter barnet och tvingar inte fram något. Mina bilder är genuina och naturliga♥ Om barnet inte är på humör väntar jag in rätt tid så försöker vi igen.

Jag vägleder er genom hela fotograferingen
Fotograferingen ska vara en minnesvärd och rolig stund för hela familjen. Om du är ovan framför kameran kan du slappna av och känna dig trygg med att jag kommer vägleda dig genom hela fotograferingen. Jag fotograferar under lek och rörelse för att genuint fånga ögonblicken, känslorna, blickarna, glädjen och kärleken. Jag vill föreviga er precis som ni är, såsom era barn ser er varje dag och såsom ni ser dem. Jag ger allt för att bilderna ska beskriva vilka ni är så ni kan minnas tillbaka i framtiden.


Ju tidigare du skickar en förfrågan desto större är chansen att jag har tid det datum du önskar.

Bokningsavgift
När bokningsavgiften är betald är det en bekräftelse på ditt bokade datum. Önskar du att dela upp bokningsavgiften eller slutfakturan är du välkommen att kontakta mig så löser vi det. Fotograferingsavgiften är bindande.

Jour
Jag är specialiserad på att fotografera förlossningar vilket innebär att jag kan ha jour. Om du skulle vara intresserad av ett datum under en period som jag har förlossningsjour kommer jag meddela dig om detta. Om jag avbokar din fotografering på grund av en förlossningsfotografering kommer du givetvis få en ny tid så nära det datumet som du hade bokat eller ett nytt datum som passar dig.

Fotografering på närliggande ort
Om du önskar fotografering på annan ort än Jönköping går det jättebra. En extra avgift tillkommer i form av milersättning på 30kr/mil.


Peppa varandra inför fotograferingen!
Ni kommer ha en rolig stund tillsammans med rörelse och bus! Förbered gärna barnen och berätta vart vi ska, vad vi ska göra och att ni kan rama in bilderna och hänga upp på väggen hemma.

Det viktigaste är att barnet har sovit/vilat och kommer till fotograferingen pigg med mätt mage. Varva ned och undvik att stressa annars finns risken att det smittar av sig. Jag har tid för er så ta det lugnt.

Om vi märker att vädret inte är på vår sida eller att barnen inte är friska bokar vi om fotograferingen. Ljuset är viktigt för att det ska bli en bra bild och jag vill ge er den bästa upplevelsen och det är när barnen är krya.

Kläder i ljusare färgskala
Ett annat tips är att ha matchande kläder (det behöver inte vara samma färger) i ljusare färgskala utan stora tryck. Jag hjälper gärna till och tipsar om klädkombinationer som passar bra ihop med min bildstil.


Dina bilder
Ungefär 1-2 veckor efter fotograferingen levererar jag bilderna till dig i ett personligt webbgalleri. Mys ihop er i soffan, titta igenom bilderna tillsammans och välj ut favoriterna i lugn och ro. Bilderna skickas digitala och högupplösta som du får använda fritt i sociala medier och utskrift. Bilderna får dock inte redigeras på något sätt t.ex. svartvitt eller med instagramfilter etc men du får gärna kontakta mig om du har något specifikt önskemål.

Om du får fler favoriter
Det finns möjlighet att köpa till fler bilder än de som ingår. Du kan välja mellan 3 olika bildpaket och det är inget som du måste bestämma dig för innan. Det avgör efter fotograferingen när du har sett alla dina bilder.


Det viktigaste – glöm inte…
.. att vara snäll mot dig själv. Ställ inte så höga krav på hur du ser ut eller presterar. Du är bra precis som du är, just nu. Inte om, inte sen, nu. Beröm dig själv och din kropp!

Jag vill fånga dig precis som du är. Dina barn kommer uppskatta att ha bilder på sina föräldrar i framtiden, precis som du säkert hade uppskattat att ha på dina föräldrar. ♥


Fotograf Jönköping

Det här är jag och mina två älskade döttrar, i en omgivning som jag tycker är den bästa. Jag älskar att vara ute i naturen, andas frisk luft, upptäcka nya stigar i barnens fotspår och välja och vraka i ett hav av material till pyssel.

Det pirrar i min kropp av naturens vackra lövregn, tjocka dimma, stora snöflingor, regn som piskar i backen och den underbara solen. Kombinationen av detta(okej, kanske inte ösregn och kameran) och fotografering är livets lycka!

På hemmaplan snurrar ekorrhjulet av sig självt. Ni vet, lämna, hämta, laga rätt mat gärna med ketchup till, tvätta, sova (fast inte på morgonen), ja.. och mellan det här som kallas vardagslivet brukar jag fylla på min energi genom att trängas med tanterna i blomsterstånden på torget, utmana mig själv att vara skärmfri efter jobbtid, måla, mysa med tända ljus och avnjuta en varm kopp te, läsa för barnen, hålla in fisarna och finna ro på yogaklassen eller bara ligga helt utslagen på soffan.

 
 


Familjefotografering bokningsförfrågan

Välkommen att skicka en förfrågan till mig, då blir jag superglad!♥
Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart jag kan. Och du, jag lovar, du ångrar bara fotograferingen du inte gjorde.

 

Jag fotograferar förlossningar och gravida i Jönköping