Fina detaljer, tjejkväll och energi

Igår kom Josefin hit och det var skönt att äntligen få krama om henne. Det hinner gå både tre och fyra månader mellan gångerna vi ses men det är alltid lika uppskattat när vi ses. ♥ Igår lagade vi lunch ihop sen åkte vill Stallqvarn och kikade runt. Jag köpte med mig ramar till den där förbaskade tavelväggen som aldrig blir klar men nu får det fasen bli gjort snart.
IMG_9757IMG_9755
Det finns både gammalt och nytt. All möjlig bråte och fina detaljer. Gamla böcker med guldkant, ramar, vaser, lampor. Jag köpte en skål och en liten present till Jesper som jag tror han kommer blir glad över.
Jag har tittat på den här spegeln innan fast i en större storlek. Tror ni den fanns kvar nu när jag skulle slå till? Såklart inte. Måttet på spegeln ovan stämde ganska bra överens med väggen som den ska hänga på så det fick bli den. Den ska få hänga i hallen så jag ska be min kära Jesper sätta upp den när han kommer hem senare. Vi har inte haft någon spegel i Ines nivå så nu äntligen kan hon och lillasyster få spegla sig. Hallen är väldigt mörk i sig så det kanske förhoppningsvis ljusar den upp lite också.

IMG_9759 IMG_9752
Fin förvaring till barnrummet.
IMG_9760

 

På kvällen gjorde vi oss i ordning, tog en promenad till MR. Brown och åt middag där. Mysig restaurang och supergod mat! Är så innerligt tacksam över att jag har min Josefin. ♥ Nu är jag påfylld mer ännu mer energi och känner mig varm inombords.
IMG_9766

 

One thought on “Fina detaljer, tjejkväll och energi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.