Födelsedagsfirande ♥ Ines 3 år!

Oj oj oj! Det har varit fulle rulle hela helgen och jag är minst sagt trött. Igår på Ines födelsedag vaknade Ester supertidigt så vi gjorde torget TIDIGT och handlade mat när affären fortfarande höll på att packa upp dagens leverans. När vi kom hem igen hade Ines vaknat så jag bad henne hoppa ned i sängen igen så vi kunde överraska henne.

Vi sjöng för henne, hade frukost på sängen med tomtebloss och presenter. Hon blev jätteglad men hon undrade vart tårtan var som hon hade önskat sig. Senare kom farfar och hämtade Ines och åkte till leksaksaffären där hon fick välja ut en leksak. Hon kom hem med en liten katt i en bur. Mamma och pappa kom hit och tog med sig Ester ut en sväng så vi fick fixa mat och tårta i lite lugnare miljö.

Först blev det paketöppning! Hon fick play dough, ett bondgårdshus, böcker, pengar, kläder och en cykel! Jag valde filmkameran igår och det är jag glad för, jag tröttnar nog aldrig på att se Ines reaktion när hon fick se att det var en cykel. Hon trodde att det var en elefant i paketet först och var rädd för det så jag och Ester hjälpte henne lite. Hon var så glad och tacksam.. sa tack flera gånger självmant, gulligt.

Efter mat och tårta lekte hon med Emil och Therese. De byggde ihop bondgården och lekte med nya leran. När gästerna hade åkt fick hon cykla på parkeringen utanför, fram och tillbaka. Fullt upp med att lära sig titta framåt, trampa och bromsa. Innan vi gick in stannade vi i lekparken och lekte med en annan liten tjej som bor i huset. Älskar att det är mycket barn här, tror det är uppskattat för i alla fall Ines som gillar att leka med andra.

När Ester hade somnat för natten vid 19.30 myste jag och Ines för oss själva. Hon ville titta på film och äta ostbågar och på sin födelsedag får man såklart bestämma.♥ Vi hade en jättemysig stund, faktiskt den mysigaste på väldigt länge. Det är oerhört roligt och skönt att få tid med henne på tu man hand. Kärleken växer sig starkare hela tiden och när hon väl skulle sova ville jag inte att hon skulle somna men det gjorde hon. När filmen var slut somnade hon i min famn och jag satt och tittade på henne. Lyssnade på hennes lugna andetag och blev tårögd. Jag älskar henne så mycket! Kärleken växer sig starkare hela tiden och mitt bröst är varmt av kärleken till min familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.