Föräldragrupp

Det var premiär på föräldragruppen idag och den började redan vid 09.30 så dagen har varit väldigt lång idag. :-D Vi är sju föräldrar i gruppen som kommer att träffas två timmar i veckan några veckor framöver, tillsammans med två kuratorer som jobbar på BVC. Vi kommer att prata om allt möjlig som har med föräldraskap och barn att göra men det handlar framförallt om kommunikation och relationen till sitt barn.Efter första gången känns det väldigt givande och jag tror det kommer bli väldigt roligt. Det kan vara skönt att höra vad andra föräldrar har och säga, få tips, idéer och råd.

När vi kom hem somnade Ines i min famn.♥ Hon är verkligen ingen mysbebis och blir väldigt rastlös av att sitta still men ibland händer det att hon vill mysa och då njuter jag så mycket jag kan med tanke på att jag vet att det kan gå veckor mellan gångerna.
22
Det känns typ som att hon är nyfödd igen när hon somnar hon mig. Jag kan faktiskt sakna amningen bara för att få fler gosstunder efteråt.

På eftermiddagen har vi gått en sväng på stan. Jag ville hitta en skön tröja till mig själv men det gick väl sådär förstås, så är det alltid när jag är ute efter något. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.