Förberedelser

För tre år sedan satt vi vid köksbordet och jag försökte få i mig kvällsmat. Värkarna blev allt mer intensiva och det började närma sig förlossningen. Jag hade haft värkar sedan natten och runt den här tiden började vi klocka värkarna. Det var 3 värkar på 10 minuter så vi ringde in till förlossningen. Jesper städade i ordning köket, packade och jag gjorde mig i ordning och andades igenom mina värkar. Jesper fanns där för mig även om han var väldigt stressad med små pärlor i pannan. Efter en natt på förlossningen fick vi träffa vår Ines. Förlossningsberättelsen kan ni läsa HÄR« 

Nu är förberedelsen i full gång! Imorgon fyller min tjej år och det ska firas! Hon förstår att hennes födelsedag är imorgon men det är tveksamt ifall hon förstår innebörden. Hon längtar efter att få äta tårta men hon verkar inte riktigt förstå poängen med presenter. Vi har frågat henne vad hon har önskat sig och till en början svarade hon en tårta med djur i (hon menar att hon vill ha pastan som ser ut som djur i) och en elefantkung(?). Vi har ingen aning om vad det är och hon kan inte förklara heller så mamma kom på att hon kunde köpa Babar till henne. Vi får se om hon blir nöjd med det.

Jesper står i köket och förbereder inför middagen imorgon. Jag ska snart steka pannkakor som hon ska få när vi sjunger för henne imorgon på morgonen. Innan jag lägger mig ska jag pynta med ballonger och serpentiner. Jag var iväg och köpte den sista presenten också.. fick lite panik och kände att jag hade köpt för lite, jag vet, hon kommer bli så nöjd ändå och det kanske var lite onödigt men så fick det bli.
Fina Ines, vad jag älskar dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.