Förlossningsfotograf

När jag födde min första dotter väcktes en passion och förälskelse till förlossningar. Enligt mig är det obeskrivlig stund som är så HIMLA fantastisk. Jag skulle kunna föda hur många barn som helst men jag förstår att det inte är någon hållbar teori. Det var då jag började drömma om att fotografera förlossningar.

2017 fotograderade jag min första förlossning och det var bland det mäktigaste jag har varit med om. Jag träffade paret redan under graviditeten och tog bilder på gravidmagen och de blivande föräldrarna. När det var dags åkte jag till förlossningen och förevigade en av livets största händelser. Mitt mål var att försöka återskapa känslan och upplevelsen på ett kärleksfullt och äkta sätt, självklart efter parets önskemål.

I och med att jag har fött två barn själv kände jag mig förstående och lugn vid sidan om. Jag fanns där som ett extra stöd för både föderskan och den blivande pappan. Det ska aldrig kännas obekvämt utan jag anpassar mig HELT efter önskemål. Några dagar efter förlossningen träffades vi igen och för en nyföddfotografering.

Jag drömmer fortfarande om att fotografera förlossningar så tveka inte att höra av dig om du är intresserad.