En av livets finaste stunder

Jag förevigar er unika förlossningsberättelse och återberättar den på ett genuint och kärleksfullt sätt. Under förlossningen fokuserar jag era känslor, samspelet mellan dig och din partner, styrkan, rädslan, kärleken och glädjen.

När jag födde min första dotter väcktes en förälskelse till förlossningar. Det är en obeskrivlig stund som är så himla fantastisk. Jag skulle kunna föda hur många barn som helst men jag förstår att det inte är någon hållbar teori. Det var då jag började drömma om att fotografera förlossningar.

​”Vi hade en underbar upplevelse som vi  kommer kunna återuppleva om och om igen tack vare dig”

Amanda ♥ Crille

förlossningsfotograf

man ångrar bara fotograferingen man inte gjorde

Varför ska jag anlita en förlossningsfotograf?
De flesta vill ha bilder på värdefulla stunder i livet för att bevara stämningen, detaljerna och känslorna som man kände just då. Bevara alla de känslor som ni kände när ni fick höra det första skriket, när ni fick omfamna barnet för första gången och när ni kunde andas ut tillsammans och titta nyfiket på ert underverk.

Det är ett magiskt ögonblick som aldrig kommer åter. Investera i en förlossningsfotografering och föreviga början av ditt barns liv tillsammans med din partner♥ Låt er minnas tillbaka på förlossningen med skarpa bilder i en personlig fotobok.

Min partner kan ta bilderna..
Den blivande pappan kan absolut ta bilder under förlossningen för så har det har fungerat i alla år tidigare. Priset ni får betala är att det knappt syns att han har varit där och stöttat, varit en del av barnets födelse och hans känslor. Troligtvis kommer det inte finnas den kärlek eller samspel mellan er som det gör när en utomstående fotograf tar bilderna.

Din partner ska bli pappa och han är värd att få dokumenteras på bebisens födelsedag. Det kommer vara en omtumlande upplevelse med mycket känslor och den blivande pappan är värd att få uppleva och vara där utan att känna ansvar eller press på att ta bra bilder.

Er förlossningsberättelse kommer speglas i hur den var på riktigt. Ni kommer garanterat få de viktigaste ögonblicken förevigade när ni är tillsammans.

Jättefina bilder men inget för mig! Eller?
Du som föderska kommer alltid vara i centrum tillsammans med bebisen oavsett vad♥ Din partner ska bli förälder, han kommer finnas vid din sida och han kommer trycka undan sina egna känslor för att låta dina ta plats. Jag förstår precis vad partnern vid sidan om menar när han känner sig otillräcklig och hjälplös. Det må snurra tusentals tankar i hans huvud, hans oro över dig och den okontrollerade situationen och hans vrede över att han inte kan lösa det på något sätt. Att se sin älskade ha ont utan att kunna göra något är en pärs i sig. Partnern gör sitt bästa så låt honom vara en viktig del av förlossningen. Låt din partner hålla din hand – inte en kamera- när du behöver stödet som mest.

Hur är du som förlossningsfotograf?
Jag anpassar mig efter era önskemål. Vill ni att jag ska vara tyst som en mus och hålla mig i bakgrunden eller finnas där som ett extra stöd och prata med er är upp till er. Det ska aldrig kännas obekvämt eller konstigt. Ni bestämmer. Jag använder mig av ljusstarka objektiv och fotograferar aldrig med blixt.

På vilka förlossningar är det möjligt att boka fotografering?
Jönköping, Eksjö och Värnamo. Hemmaförlossning i Jönköping med omnejd. Vid planerade igångsättningar/kejsarsnitt i övriga  Sverige(+milersättning), skicka en förfrågan.

Publicerar du bilderna på sociala medier?
Med er tillåtelse publicerar jag gärna bilder för att visa andra och för att marknadsföra mig själv.

När är det rätt tid att boka?
Ju tidigare under graviditeten ni bokar er fotografering desto större är chansen att jag finns tillgänglig för just er.

Hur ska jag övertyga min partner?
Det är vanligt att partnern inte är så förtjust av idén att ha med sig en förlossningsfotograf. Det kanske känns jobbigt med en extra person i rummet? Eller att en förlossning känns för privat för att fotograferas? Visa upp bilder för honom som du tycker om. Berätta för din partner varför du vill ha din förlossning dokumenterad och att det är känns viktigt för dig. Tala om för honom att det känns viktigare att han stöttar dig än att han ska försöka ta bra bilder.


 

 

 Förlossningsfotografering

Vad ingår?

Vi träffas 2-3 gånger innan för att lära känna varandra.

Jour dygnet runt 2 veckor runt BF.
Jag är tillgänglig och redo för er när det gäller.

Fotografering från att ni är inskrivna på förlossningen till
att bebis har fötts och 1-2 timmar efter.

Webbgalleri med 50-150 redigerade bilder att välja mellan. Antalet
varierar beroende på förlossningens längd samt era önskemål.

10 st digitala högupplösta bilder.

Milersättning i Jönköping, Värnamo och Eksjö.

8700 kr


Boka er fotografering här

Vad roligt att du vill boka en fotografering! Jag lovar att du inte kommer ångra dig♥