Förlossningsfotografering

Jag har en dröm som har vuxit fram sedan 2014 då jag födde min första dotter. Att få möta det lilla livet som man har burit på och längtat efter är verkligen en unik och oförglömlig stund. Att föda barn blev det mäktigaste jag har gjort och det är ett oförglömligt varmt minne. Jag vill uppleva det om och om igen.

Sedan många år tillbaka har min stora hobby och passion varit att fotografera. Jag har egentligen aldrig velat jobba med foto eftersom rädslan har satt stopp för det men nu känner jag annorlunda. Min dröm om att bli förlossningsfotograf har vuxit sig starkare och det är något som jag vill uppfylla och testa på.

 

Fotoprojekt förlossningsfotografering ♥

Jag drömmer om att få följa och fotografera kärleken mellan blivande föräldrar och den växande magen. Jag söker gravida som vill ha sin förlossning förevigad på bild samt nyfödd-bilder på bebisen.

Med mina bilder vill jag ge en beskrivande tillbakablick av känslorna som uppstår på ett ärligt men hänsynsfullt sätt. Jag vill försöka återskapa känslan från förlossningen på ett så bra sätt som möjligt utifrån önskemål. Det kan vara allt från att man skrivs in på förlossningen till att barnet är fött och har hittat till mammans bröst. Jag vill fånga förlossningen i sin helhet men också få med detaljerna runtomkring. Jag tänker mig kärleksfulla bilder från en av livets finaste stunder.

Jag söker gravida som vill samarbeta med mig i det här projektet. Min önskan är att fotografera gravidbilder, förlossning och nyfödd-bilder utifrån era önskemål och synpunkter. Jag känner mig trygg med min kamera och kan lova bilder med kvalité men att fotografera förlossningar och nyfödd-bilder är nytt för mig.

Om någon är intresserad kommer både fotografering och bilder vara gratis men bilder som ev. publiceras i sociala medier av er ska vara länkade. Ett krav är att förlossningen ska äga rum på Ryhov i Jönköping.

Jag hoppas att det är någon som är intresserad!♥ Kontakta mig »HÄR« och skriv gärna några rader om dig själv och din partner, gärna en bild på er. Berätta när beräknad födsel är och ifall du är förstföderska.

Tipsa gärna om du känner någon som är gravid.

5 thoughts on “Förlossningsfotografering

 1. Åh, födde min andra dotter i april. Hade gärna ställt upp, skulle vara fantastiskt att få fina bilder på alla delar av att få ett barn!

 2. Hej Sanna!
  Region Jönköpings län har ändrat sin policy kring fotografering på förlossningen. Du måste söka tillstånd först. Du får ej fota lokaler eller personal. Personalen har rätt att avvisa dig om de känner att du stör i arbetet/fotar dem. Inga ljudinspelningar/filma är tillåtet. Kolla upp allt noga så inte paret blir besvikna.
  Lycka till!

 3. Om jag blir gravid igen ska jag absolut fundera på det – du tar så fina bilder!
  Hur ”nära” hem till dig måste det vara? Vad kostar det?

  Kram o hoppas du får en fin sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.