Fotografera en förlossning och nytt galleri

För en tid sedan skrev jag ett inlägg och sökte gravida som var intresserade av att ha med mig som fotograf på deras förlossning. Jag fick napp, flera napp och det gjorde mig så himla himla glad. Jag har länge drömt om att bli förlossningsfotograf och det gör jag fortfarande. ♥

För 1,5 månad sedan ringde telefonen och det var dags! Pulsen ökade, jag blev helt stirrig här hemma (typ som Jesper när det var jag som skulle föda, okej kanske inte riktigt men lite så) och jag skuttade omkring av lycka. Jag har fotograferat en förlossning och det var coolt, mäktigt, fantastiskt, kärleksfullt och känslofyllt! Det var WOW! Jag var verkligen hög på lycka och levde på adrenalinet i kroppen. Shit vad stort!

Det var lika fint som jag hade trott och önskat att det skulle bli. Trots att det var första gången och trots att jag inte kände paret kändes det väldigt naturligt. Det var en upplevelse att stå vid sidan om. Känna lyckan utan att ha ont, smärtan att inte kunna hjälpa till, teamkänslan, se hur ryggbedövningen går till och allt runtomkring. Trots att jag inte hade någon koppling till barnet var det svårt att hålla tårarna tillbaka.. känslosamt minst sagt.

Äntligen har jag tagit mig tid att uppdatera en ny sida på bloggen. Inte vilken sida som helst utan ett galleri med bilder från gravidfotograferingen, förlossningen och nyföddfotograferingen. Hoppas ni gillar det!♥ Galleriet finns alltså HÄR«

2 thoughts on “Fotografera en förlossning och nytt galleri

  1. Wow! Måste bara berömma dig. Du har en riktigt talang och finkänslighet vad gäller ditt sätt att fotografera. Synd att jag bor så långt ifrån. Älskar dina foton, jättevackra! Du fångar verkligen känslan i dina foton. Fortsätt med det du gör, du är gjord för det :)
    Kram från en läsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.