Jag bor vid Vätterns södra ände i Jönköping tillsammans med min sambo och våra två döttrar. Under föräldraledigheten hoppades jag på att jag skulle komma på vad jag verkligen vill jobba med.

Man måste våga för att vinna – eller hur? Min stora passion är fotografering, jag brinner för att föreviga livets ögonblick och har alltid tyckt om kreativa stunder i Photoshop. Det kan låta självklart att jag borde jobba som fotograf men modet har satt stopp. Tills nu. Man lever bara en gång och jag har inget att förlora. Tvärtom. Jag vill göra det jag älskar och vill förverkliga min dröm att bli fotograf.

Nu kör vi! Fotografering har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag tycker om att fotografera i befintligt ljus gärna i utomhusmiljöer. Jag fotar med professionell utrusning och antar mig gärna nya utmaningar. Jag är fotograf i Jönköping men kan givetvis resa till annan ort.

Livet är fullt av ögonblick och jag förevigar dem så du kan minnas dem för alltid ♥

I bloggen…
.. kan du följa och få glimtar ur min vardag, ta del av tankar och funderingar som rör allt från graviditet, barnsäkerhet, resor, familjeliv, förhållande till enkla bullrecept, pyssel och fotograferingar.. och annat nonsens som inte är så viktigt. Jag har länge drömt om att bli mamma och i augusti -14 föddes vår efterlängtade dotter Ines som blev storasyster till Ester i mars -16. Bloggen är skriven på ett genuint och ärligt med glimten i ögat. Allt är inte så himla perfekt och fint (fast det är klart.. ibland tar det 10 minuter innan jag kan börja äta min middag för jag ska duka bordet fint så det blir en bra bloggbild).

fotograf i jönköping