Godnattsaga & nattlampa

Alltså den här godingen.nattlampa Ikväll försökte jag natta henne i sängen och när jag satte mig bredvid sängen och läste för henne satt hon tyst och tittade på mig. Efter en timme kände jag att nej, nu är det verkligen dags att sova. Ögonlocken blinkade i otakt, hon gnuggade sig i ögonen, drog sig i öron och gäspade stort men vägrar ligga ned och sova. Hon trotsar sömnen in i det sista och lite till.nattlampaTill slut la jag täcket över sängen och hämtade nattlampan som skiftar i färg och lyser stjärnor. Sedan sa jag godnatt och smygtittade på henne i dörrspringan, alltså mitt hjärta smälter! Hon pratade och ”kramade om” nyckelpigan och efter en stund somnade hon. Älskade lilla hjärtat.♥

2 thoughts on “Godnattsaga & nattlampa

  1. Hej, först vill jag bara säga att jag följer din blogg med intresse. Sen undrar jag var du köpt den fina nattlampan?
    / A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.