Gravid vecka för vecka

gravid vecka 41
Fotograferad 22/8 2014 – Gravid i vecka 41.
xx
Fotograferad 29/8 2014 – Ines är 3 dygn gammal.
10 dagar efter förlossningen
Fotograferad 5/9 2014 – 10 dagar efter förlossningen.

I 9 månader har vi väntat på vår lilla guldklimp och nu äntligen är hon här och det känns helt jävla fantastiskt!(gråter igen) I 29 veckors tid, vecka för vecka har jag dokumenterat hur jag har mått och känt under graviditeten och det ångrar jag inte en sekund. Nu är graviditeten över och det känns härligt att den stora hårda magen är borta. Idag är det 10 dagar sedan förlossningen och magen är mjuk och go som en bulldeg, men till utseendet inte helt olik min gravidmage i vecka 21, aningen mer hängig nu. ;-)

Jag älskar verkligen att blogga och har gjort det sedan februari 2009. Det är verkligen guld värt att kunna gå tillbaka och läsa om mitt liv, och speciellt värdefullt är det nu när vi har fått Ines. Om vi får ett syskon till Ines i framtiden kan det vara roligt att jämföra mina graviditetsveckor.. men en sak i taget. :-D

One thought on “Gravid vecka för vecka

  1. Oj vad magen redan har gått tillbaka! Haha du är gullig som redan blickar efter syskon, får hoppas vi hinner med i svängarna :-D När jag kommer från Turkiet kommer jag direkt på besök igen, får ju inte gå så långt att hon lär sig krypa.. Puss :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.