Graviditetskontroll vecka 25

Idag har vi varit hos barnmorskan på graviditetskontroll. Jag ställde frågor som jag har undrat över ett tag och fick bra tips och råd. Jag älskar verkligen min barnmorska! Hon är så himla gullig, jordnära och personlig. Jesper var med till barnmorskan första gången idag och han delar samma åsikter om henne som jag.

Utöver mina frågor och barnmorskans information så mätte vi magen, tog blodprov, blodtryck och det bästa till sist – lyssna på tösens hjärtslag.♥ Hjärtat hördes jättetydligt och då kan man inget annat än bara le. Jag har gjort ”skojtester” för att se ifall det är en liten tjej eller kille i magen och enligt alla myter och tester så prickar typ allt in på att det är en tjej. På ultraljudet sa dem ju att det är en tjej men man vet ju aldrig. ;-) Hjärtslagen var 142 slag/minut vilket, enligt alla myter tyder på att det är en flicka.

Jag är faktiskt lite sugen på att boka in ett privat ultraljud för att stilla min nyfikenhet. Annars får jag vänta till augusti för då lär det ju synas i vilket fall som helst! :-)

2 thoughts on “Graviditetskontroll vecka 25

    1. Hehe ja :-) Hon är en liten sprattlig krabat så nästa gång får du känna henne också! ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.