Graviditetskontroll vecka 38

Nu håller vi tummarna för att det var mitt sista besök hos barnmorskan. Idag gick besöket väldigt snabbt och allt såg bra ut som vanligt. ;-) Min vikt låg fortfarande kvar på 62 kg så det är oförändrat sedan vecka 36. Jag har mätt magen runtom och har ett mått på 102 cm. SF-måttet mätte barnmorskan till 36 cm så lillan växer och följer kurvan fint. Hjärtslagen låg på 134 slag/minut så det var ju också som det brukar. Lillan har fixerat sig precis som jag trodde så nu är det fritt fram att komma ut.

Det är verkligen så svårt att förstå.. Vår bebis är så nära men samtidigt så långt bort. Tänk att hon ligger därinne i värmen och är en helt färdigbakad liten bebis. Inom en månad så kommer jag och Jesper få bebisgosa och snusa på vårt lilla mirakel.♥
Gravidfotografering jönköpingGravidfotografering jönköping Gravidfotografering jönköping
Nu njuter vi av sista tiden med magen, jag är nästan säker på att jag kommer att sakna den sedan – i alla fall om man ska utgå från andras åsikter. Det är så mysigt att känna sparkarna och hur hon rör sig, det blir automatiskt att man lägger en hand på magen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.