Graviditetskontroll vecka 40

Idag har jag varit på mitt förhoppningsvis(!!) sista besök hos barnmorskan.. jag vet.. jag sa så förra gången också men man kan ju alltid hoppas. Nästa tid är bokad den 1 september och den tiden hoppas jag att jag ligger i sängen och bebisgosar. Om vi skulle gå över tiden blir det igångsättning den 5 september..

Allt man kan göra är att gissa och tro.. både jag och Jesper har känt på oss att vi inte kommer gå längre än 21 augusti, till och med att hon skulle komma tidigare men nu är det bara två dagar kvar dit och det känns faktiskt som att jag kommer vara gravid i helgen också. Jag börjar känna mig extremt uttråkad och tänker ofta att kan det inte sätta igång nu så jag får något att göra? ;-)

Besöken hos barnmorskan blir bara kortare för varje gång jag är där och vi tittar mest över värdena på både mig och lillan. Jag känner mig väldigt redo har därför inga särskilda frågor. Allt såg bra ut idag också, magen hade växt ännu en centimeter från förra gången och mätte 37 cm. Lillans hjärtslag låg på 136 slag/minut och hon låg som hon skulle. Barnmorskan pratade med lillan och sa att det var dags att komma ut nu, hon är så välkommen.. Jag tänkte att hon kanske lyssnar mer på barnmorskan än oss andra haha.Gravid vecka 40
Jag har gått upp ytterligare i vikt och vågen visar numera 64,4 kg, tycker min dubbelhaka gör sig bra på bild.. :-D Fläcken på spegeln är en tjockisfläck från min mage.. När jag sminkar mig går jag emot med min oljade mage och det är ingen idé att jag börjar putsa för den kommer tillbaka lika snabbt ändå.. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.