Gravid vecka 41

Nu är det nära och jag hoppas att jag inte behöver skriva så mycket mer i min kategori gravid vecka för vecka. Jag har passerat mitt beräknade datum och nu gör jag inte mycket mer än att vänta på att det ska sätta igång så vi får träffa vår nya lilla familjemedlem.gravid vecka för veckaGravid vecka 41, 40+0gravid vecka för vecka
Jag tycker inte att magformen och storleken har ändrat sig alls mycket från vecka 40 till vecka 41. Med tanke på att bebisen har visat rörelser varje dag den senaste tiden känner jag ingen oro för att magen inte har växt och jag tror faktiskt inte att hon behöver växa mer nu, inte jag heller för den delen.

I graviditetsvecka 40 har jag känt mig öm vid minsta lilla gångavstånd och efter längre sträckor måste jag vila och vänta ut sammandragningarna. Trycket mot blåsan har gjort att jag springer på toa titt som tätt. Tröttheten är nästan konstant, inget tålamod, kort stubin, fräser lite för ofta åt stackars Ines istället för att vara pedagogisk mot henne. Försöker hela tiden hitta utvägar för att vara själv, vill skaka av mig ansvaret och flyta med.

Den mensvärksliknande smärtan som jag får i ryggen då och då känns ändå lite härlig. Det får mig och tro att det är nära och det känns som jag får känna på förvärkarna i en väldigt mild grad. Jag bad Jesper massera mig i veckan för att lindra det lite och det var sååå skönt. Jag har haft tankarna på gravidmassage men jag tror inte jag skulle uppskatta det så här sent i graviditeten utan det känns mest knöligt och obekvämt att lägga sig på mage.

I veckan har jag försökt att fotografera magen lite extra.♥ Man vet ju inte när den sista gången är. Det är lite tråkigt med alla uppställda bilder men det är bättre än inget. Magen är värd att förevigas på ett eller annat sätt.

Välkommen till världen vem du nu är, vi väntar på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.