Gravid vecka 42

Välkommen, allra sista gravidveckan! gravid vecka för vecka
Gravid vecka 42, 41+0

Under graviditetsvecka 41 har humöret pendlat upp och ned hela tiden. Känslorna har ändrats drastiskt utan förvarning. Jag har varit oerhört lättirriterad och har inte kunnat hålla tillbaka det. Jesper ser nog fram emot att slippa graviditeten lika mycket som jag, nästan i alla fall.

Vågen står på 15kg+, bristningarna på ben/höft har blivit fler, jag har blivit alldeles besatt av rengöringsdofter och går gärna förbi en extra sväng till badrummet för att lukta på sköljmedel eller spruta lukta-gott-medel. Jag är väldigt osocial och orkar inte höra av mig, hitta på saker utan är mest hemma med Ines. Sista besöket hos barnmorskan är avklarat, bebis sparkar och har liknande rörelsemönster hela tiden.

Det är inte många dagar kvar och det känns skönt att veta att inom en vecka är bebis här. Nästa söndag har jag min lilla plutta på bröstet. *Försöker tänka positivt* Just nu vill och försöker jag tänka på annat även om det är svårt men det gör att tiden går snabbare. Den här veckans gravidinlägg är halvhjärtat, har inte lust och känner inte för att skriva.. Det ska bli oerhört skönt när bebis är kommen slippa all denna väntan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.