Hej höst och mer kärlek

Vi stannade kvar hemma hos mamma och pappa tills idag eftersom föris ändå var stängt fick vi en dag extra där. Dessutom kände jag ångest över att åka hem. Jag trivs inte på hemmaplan just nu och det beror mestadels på att det är så sjukt stökigt hela tiden. Jag försöker att inte lägga ALL tid på att städa och har blivit bättre på att tänka bort stöket men det går till en viss gräns. Det känns lönlöst att städa när det ändå inte syns skillnad efter några timmar. tjat tjat tjat

Hur som helst! Vi var ute på en skogspromenad innan vi åkte hem idag. Den påminde lite om den vi tog förra året. Ester var en liten plutt då!♥ Hon känns fortfarande som en bebis men hon pinnar på bra.

Fines! Ha! Nytt smeknamn. Hon använder handen nu, verkar inte göra så ont längre men det är känsligt att ta på/av kläder. Hon stödjer på den, viftar, pillar men får ont vid beröring av gipset. Hon har sagt några gånger att det inte gör ont längre och att vi ska ta bort gipset.. svårt att förklara hur mycket två veckor är. Ikväll innan hon somnade lindade vi in armen i nytt bandage och då blev hon väldigt glad.
Lilla lintott. Det är inte enkelt att få bra exponeringen med hennes ljusa hår som oftast är mycket ljusare än resten av bilden. Snart dags att klippa henne igen.
Min goa unge! Jag känner att vi har kommit närmare varandra sedan incidenten förra veckan. Hon har velat ha mig närmare och jag har givetvis funnits där för henne. Skönt att både få och ge kärlek. Idag när Jesper kom hem från jobbet gav vi oss ut på en cykeltur hon och jag. Värdefull egentid tillsammans.
Lilltjejen med pappas Stig-Helmerfrisyr. Slår vad om att hon får jeppes kalufs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.