hur nattar man en 10-månaders 

Igår köpte vi med oss frukt och tog en promenad till Vätterstanden och hängde där på eftermiddagen. Ines hade fullt upp med att kolla på alla andra tills hon kom på att hon kunde äta sand. Det var premiär för både mig och Ines att hänga på stranden, trots att jag har bott i Jönköping i snart fyra år har jag aldrig varit på stranden sommartid. Det var jättemysigt och det var precis samma känsla som vi havet fast lite mysigare strand. Dessutom fick jag äntligen träffa Monia igen och det var allt för länge sedan.❤️
När vi kom hem lagade jag mat och började städa undan lite. Jag har verkligen inte brytt mig om hur hemmet har sett ut den här veckan men med tanke på att jag bestämde mig för att åka till Tranås över helgen fick det bli ett röj. När kvällen började närma sig tog jag ett djupt andetag och försöka natta en trött dotter. Det tog mig två timmar och jag blev skitslut.. När jag slutligen la ner henne i sängen vakande hon bara efter 5 minuter och var superpigg så då bestämde jag mig för att packa väskan och söva henne i bilen. Jag hade att åka till Tranås idag men med tanke på att lillan vägrade sova så kände jag att jag lika gärna kunde natta henne i bilen.  Det kändes skönt att både somna och vakna här. Lägenheten kokade och lillan likaså och det kan också bidra till att hon inte kan sova. Här sover vi i en sval källare och kan dela säng. Hon brukar alltid sova i sin säng om nätterna men med tanke på att Jesper inte är här och dubbelsängen står i ett hörn passar jag på att dela med lillan. Gosa lite extra. 

One thought on “hur nattar man en 10-månaders 

  1. Detsamma min finaste vän mysigt att träffa er båda! Lilla skruttan, hoppas hon kommer i sin sovrutin snart så du få lite egen tid med trevlig helg i storstaden tranås

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.