Idas

Nu är vi inne på andra veckan av inskolningen. Förra veckan var Ines bara tre dagar eftersom vi fick planera om lite hastigt men den här veckan ska hon gå alla dagar. Det har verkligen gått jättebra. Ines trivs och vi trivs. Ines är verkligen trygg i sig själv och tar nya händelser och platser med ro. Förra veckan lämnade vi henne en timme och den här veckan ska vi utöka både tiden och tiden som hon får vara själv utan mig eller Jesper.

Jag har fått prioritera och välja. Jag vill så gärna vara med Ines varje dag. Jag vill vara där och se hur hon reagerar, är mot andra, säger, gör.. Jag hade velat lämna och hämta henne första gången men jag kan inte. För Ines spelar det ingen roll ifall det är jag eller Jesper som är med henne vilket förstås är jätteskönt. För mig svider det, mitt mammahjärta blöder för att jag inte är där. Jag vill så gärna.
idas-forskolaDet känns himla skönt att Ines har fått en plats på en förskola som känns bra. Ines ÄLSKAR verkligen att vara där och leka med de andra barnen. Det är ett roligt äventyr för henne och det gläder mig att se. Samtidigt som hon är där och får stimulans får jag tid att vila och vara en stund själv med Ester. Tid att andas ut.
img_5637
Min fina Ines Juni Sigrid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.