Ines första jul

Ines första jul har firats och åkte mellan släkterna så att alla fick träffa lillan. Som vanligt firade vi hos Ines farfar kvällen innan. På julaftonsmorgon fick jag en uppskattad sovmorgon och efter det fick jag stressa för att hinna göra mig i ordning och amma för att äta julbord med mammas sida av släkten. Efter kalle klockan tre åkte vi till Jesper och hans familj för lite paketöppning och efter det åkte vi ut till Säby för att fira med pappas sida av släkten. Inte helt otippat blev Ines/vi rejält bortskämda och fick mycket fina julklappar. Vi fick bland annat en åkpåse, nattlampa, en mysig filt, kläder, galgar, en babyradio, bitleksaker och mycket mer.

Ines första möte med tomten gick bra, ingen större reaktion men hon är ju för liten för att förstå. Nästa år blir det nog mer fart eller kanske mer tårar haha. Jespers morfar är världens mysigaste – han har ett stort vitt skägg och passar verkligen i rollen som tomte. En go gubbe med en varm famn. Finare tomte får man leta efter.
IMG_4931IMG_4938
Det tar på krafterna att fira jul och träffa släkten. Det blir mycket intryck på en och samma dag så lillan sov mer än vanligt både på juldagen och annandagen. Det känns ändå skönt att julen är över, lika mycket som man längtar efter det i slutet av november, lika skönt är det att städa undan den i början av januari.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.