Inre stress och längtan efter hästryggen

Jag hade svårt att somna inatt och vände och vred. Jag känner en fruktansvärd inre stress men jag kan inte sätta fingret på vad det är. Jag försöker klura ut vad det kan bero på, ifall jag känner mig stressad över att uppdatera bloggen, vara en mer närvarande mamma än vad jag är, förlossningen, vårt hem, egentid… jag vet inte? Jag är tacksam över att jag är i Tranås annars hade nog varit ännu värre, bävrar för att åka hem igen men det är ett tag kvar.

Eftersom jag inte sov något vidare inatt känner jag mig som ett vrak idag. Jag slängde på mig smink, jeans och jeansskjorta för att lura mig själv att vara piggare än vad jag är. Lillan fick mysa med farfar och Mona imorse så jag fick en härlig sovmorgon som plåster på såren.

Efter frukosten packade vi in oss i bilen och åkte ut till Säby för att hälsa på hästarna och katterna. Jag tycker synd om Ines som inte har mycket kontakt med djur så vi får passa på när tillfället ges.IMG_3152 IMG_3191
Jag tycker om djur och natur och känner att det saknas i mitt liv. Just nu känns det varken som jag orkar eller har tid men när bebis är ute och jag är på banan igen vill jag komma upp på hästryggen. Det är underbart att rida och friheten är oslagbar så någon gång i framtiden måste jag ta tag i det.IMG_3164 IMG_3182 IMG_3177 IMG_3184
Ines var fascinerad av hästarna och klappade snällt, tittade och matade med hö. Hon fick klappa katten och var helt till sig av lycka. Det är underbart att så lite kan göra så mycket i barns ögon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.