Julafton

1
Efter många många bilder fick jag till slut ett fint kort på lillan som också fick bli årets julkort. Jag postade dem aldrig så jag ger dem till släktingarna idag.

Julkänslan existerar inte riktigt hos mig men det gör faktiskt inte så mycket. Igår firade vi jul hos Ines farfar men jag hann aldrig sova på dagen så vi åkte hem skapligt. När vi kom hem tog mamma Ines och jag fick sova och som tur är har Ines sovit bra inatt. Den bästa julklappen jag kunde få.. Idag har hon hängt med mormor och morfar på morgonen så jag fick sova ut, jag sov till 11.30 och kände mig skapligt utvilad.

Jag stressar så jag har ont i magen och sitter fortfarande osminkad i pyjamas. Jag önskar att jag kunde hänga hemma i mysbyxor hela dagen men nja, julen ser inte riktigt ut så för oss, speciellt inte nu när alla vill träffa Ines. Puh.. Jag ska försöka samla mig nu och amma färdigt Ines sedan får det bli som det blir. Det är ju Ines första julafton så idag ska vi bara mysa, hon & jag. Mitt älskade hjärta.

God jul på er, vilka ni nu är. Hoppas att ni får en härlig jul! Här började snön precis falla utanför fönstret.. mysigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.