Kalasdag

Meningen var att vi skulle sova ut imorse men jag har väldigt svårt att somna om när Ines har vaknat så jag vakande vid 08 som vanligt. Det var i vilket fall som helst väldigt skönt att mamma tog lillan på morgonen så jag fick slappa lite. Det mysigaste av allt var att jag fick frukostsällskap.. äter alltid frukost själv, okej med lillan men hon pratar ju inte vårt språk ännu, så det kändes väldigt familjärt och mysig start på dagen.
Vid tvåtiden trillade Ines farmor och farfar in med familjer för att fira henne. Ines blev firad av oss och mina föräldrar i onsdags men idag fick hon vara i centrum igen, det är hon i och för sig alltid och hon älskar det. Hon är omgiven av så mycket kärlek den lilla tösen. Det är helt klart speciellt att vara första barnbarnet.mamma blogg
Lillan har fått mycket fina presenter och har fyllt på lekhörnan. När alla gäster hade åkt hem så lekte hon ett bra tag för sig själv. Sedan kröp hon upp i soffan trött som bara den och vilade lite.

Kvällen blev lugn för min del, ensamtid och teknik. Vi bestämde oss för en teknikfri helg men Jesper stack ut ikväll så nu sitter jag här och bloggar med teven på i bakgrunden..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.