Läkarbesök och vaccination

Jag sitter i soffan och avnjuter en kopp te men jag ska alldeles strax sova. Jag har fått sova bra dem senaste nätterna men jag känner mig väldigt trött ändå – kanske är det höstmörkret som luras. Idag har vi varit på BVC på läkarbesök och Ines var pigg och glad under hela besöket. Hon vaccinerades för första gången och utöver det så mätte och vägde vi som vanligt. 4790g och 56,5cm.
s IMG_1541

4 thoughts on “Läkarbesök och vaccination

  1. Hur gammal är er lilla tjej nu? :) vi vaccinerade vår dotter när hon var 3 månader första gången sen vid 5 månader och sen nu ska hon vaccineras om en månad när hon är 1 år :)

  2. Jag älskar eran vagn och beställde själv en sån här om dagen. Jag ville också ha en ljus sufflett men då sa de att det inte gick att beställa extra utan det vara bara de färgade och mönstrade som fanns att välja på. Måste bara fråga hur du gjorde och vad färgen heter? Vill så gärna ha en ljus sufflett då lillen kommer till våren! :)

    1. Den är underbar! Jag tror inte att du kommer ångra dig. :-) Vår modell är 2014 och jag har inte så stor koll över 2015 modeller eller färger, men vad jag kan se på emmaljungas hemsida har dem tyvärr inte kvar den färgen som vi har. När vi köpte barnvagnen valde vi en helt svart bas inklusive sufflett i svart. Vi beställde en extra sufflett som du även kan köpa till i butiken, du behöver inte göra det vid själva beställningen även om det är smidigt. Färgen som vi har heter khaki. Det går ju säkert hitta på blocket eller liknande men jag vet inte ifall den passar till den senare modellen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.