Lilla sovhörnan i barnrummet

Ines rum börjar sakta men säkert ta form… eller egentligen kan jag inreda hur mycket som helst innan det är färdigt. Hennes sovhörna är ombonad med en underbar sänghimmel i gammelrosa. flickrumEn sänglampa saknas men jag har inte kommit i underfund med jag vill ha riktigt. Jag tänker mig nog ändå en vägglampa, sänglamporna från ferm living är fina men är lite tråkiga i färgen, i och för sig inte så svårt att måla om. Tips på fina lampor?luftballong tapet
Tapeten från Little Hands med luftballonger på gör mycket av rummet och den är så HIMLA fin. Jag ångrar inte en sekund att vi köpte den och det är dessutom väldigt roligt att Ines lägger märke till den och räknar både luftballonger, kaniner och fåglar. Jag kan inte tänka mig någon finare tapet och är helnöjd.barnrum
Spjälsängen bytte vi ut när vi flyttade hit. Ines ville absolut inte vara instängd så vi bytte mot den ovan redan när hon var dryga året. Det har fungerat jättebra och hon sover hela nätter i sitt rum. Långsidan är justerbar och går att dra upp så hon inte trillar ur när hon sover. I början satt hon snällt kvar i sängen och väntade på att vi skulle hämta henne när hon vaknade om morgnarna men nu klättrar hon över själv och tassar in till vårt sovrum.fjäderlampa vitaI taket hänger fina fjäderlampan från VITA. Ger ett jättemysigt ljus om kvällarna. Det hade varit fint att ha en minimini som sänglampa så det kanske är nästa DIY-projekt..

9 thoughts on “Lilla sovhörnan i barnrummet

 1. Hej! Vilket mysigt rum ni skapat!! Jag undrar vart du köpte tapeten? Jag hittar ingen återförsäljare eller nätshop jag kan beställa ifrån..

  Tacksam för svar på mail :)

  Mvh Gisela

 2. Hej!
  Så vackert ni gjort åt er lilla Ines!

  Jag trillade in på din blogg när jag googlade på ”romantiskt barnrum”, och blev helt såld på tapeten! Den är ju bara… Wow!
  *speechless*

  Har försökt att hitta just den ni har på Little Hands sida, men kan inte hitta den…
  Vill du dela med dig med vad den heter, så vore jag ytterst tacksam!

  Med vänlig hälsning,
  Malin

 3. Hej! Älskar tapeten du valde samt hur du har fixat barnrummet, kommer du ihåg vad din tapet hette? Eller har du haft egna önskemål exakt hur du vill ha tapeten? Blir även nyfiken vart du har köpt himmlen ovan sängen? Mvh

 4. Hej!
  Jag har letat som en tok efter en tapet till min dotters rum och som många ovan är jag helt såld på den här tapeten! Så himla fin! Men jag hittar den bara på little hands hemsida och blev skrämd av fraktkostnaden.
  Beställde du från deras hemsida och isf hur mycket låg fraktkostnaden på samt hur lång tid tog det ca att få hem den? Eller vet du någon återförsäljare i Sverige?
  Såå tacksam för svar! (Gärna till min mail så ser jag svaret lättare…)
  Med vänlig hälsning,
  en sliten tvåbarnsmamma som ständigt renoverar och vill bli klar… ;)

  1. Hej, jag vet inte vad det står för fraktkostnad men jag har för mig att vi hade fri frakt eller i alla fall max 200 kr typ. Det går bara beställa från deras hemsida och de har inga återförsäljare då det tillverkar tapeten efter dina önskemål och mått. Jättesnabb leverans, kom säkert inom en vecka om jag inte minns fel. lycka till med renoveringen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.