Lite gräs rensar magen

Vår lilla gräsplätt utanför porten börjar bli väldigt värdefull nu när lillan kryper och tycker om att röra på sig. Igår när vi kom hem från vår promenad satt vi säkert en timme på gräsmattan. Ines plockar av varenda blomma hon får tag i och försöker hela tiden äta gräs och får i sig en del också men det spottas ut ganska fort igen. Igår när jag vände bort blicken och tittade tillbaka höll hon i en levande humla i vingarna.. Panik. Jag försökte vifta bort humlan med min tröjärm men hon höll envist kvar. Jag är glad att hon varken brände sig eller stoppade humlan i munnen.. Små barn, små bekymmer..mamma blogg
Sedan jagade hon en kaja, hälsade på en granngubbe som glad i barn, gamla människor är bra goa och jag önskar faktiskt att jag hade en tant Berg som Lotta på Bråkmakargatan har.mamma blogg mamma blogg Gräset klipptes för några dagar sedan så vi hade gräs både här och där när vi kom in. Jag försöker ignorera smuts och fläckar så gott det går. Ett barn ska vara smutsigt för då har de som allra roligast. Jag känner mig inte nojig och låter henne smaka lite gräs så hon förstår själv att det inte är gott. Lite skit rensar magen men humlor låter vi nog bli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.