Ljungs trädgård

Min söndag, som hela dagen känts som en lördag, började med sovmorgon. Efter frukosten åkte Ines iväg med sin farfar för att spela golf medan jag, mamma och Ester tog en promenad till Ljungs trädgård.

Ester började promenaden med att gå och gick halvvägs till sjukhuset innan benen blev trötta. Därefter somnade hon i vagnen och snarkade högt.

Ljungs trädgård är en mysig liten oas vid hamnen där det är fullt med inspiration, fina växter och vrår.
ÄLSKAR ljuset i växthusen! Mjuka skuggor, fina färger, ljust ljust ljust. Perfekt fotoljus.
Mamma plockade på sig växter till en krukplantering som jag satte i jord när vi kom hem.
Fyra små gurkor låg avknipsade på ett bord i ett av växthusen. Tänk att ha ett växthus med sina egna gurkor, tomater, vindruvor, sallader..

Jag hittade den perfekta vilostolen till vår balkong som både var snygg och skön. När solen lyser på vår balkong solar jag för tillfället i skinnstolen som inte är helt optimal. Den här + fotpall står alltså på önskelistan.

Inspirerades av alla möjliga planteringar och dekorationer. När jag själv ska stoppa ned något lite snyggt i en glasburk ser det mer ut som en genomskinlig konservburk med krossade tomater.
Lagom när vi var klara vaknade Ester så vi gick ut till kaninerna.

De var inte riktigt på samma kelhumör som vi var och de skuttade snabbt in i sin bur.
Ester tittade nyfiket.

När vi kom hem åt vi rester från gårdagens grillning (så gott) sedan gick vi ut i trädgården. Jag har sprayat en bricka och ett underlägg vitt, vi har rensat ogräs i mammas land, lekt med Ester, pratat, varit, planterat.. Det blev en väldigt skön söndag. Ester åkte en sväng till farfar också så då rensade jag i landet och fick lite smuts under naglarna. När barnen kom tillbaka tog vi ett bad och åt kvällsmat. Det blev torskrygg, pressad potatis, sparris och skirat smör. Mums! Inte riktigt vad jag lagar hemma så det kändes verkligen lyxigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.