Ljuva semester

​Vi har haft en fantastisk semestervecka! Tiden har gått så himla fort och en vecka kändes bara som några dagar. Vi har solat och badat, hängt mycket vid stranden, grillat, åkt på utflykter m.m. Vi har haft bra väder hela veckan, lite mulet men fortfarande sommarvarmt.

 Vi har anpassat mycket efter barnen så det har blivit en hel del lek. Ines favorit var nog Mariebergsskogen men vi fastnade även för Museiparken som också var rolig att leka i. Båda var jättefina lekplatser och jag önskar verkligen att Jönköping kunde ta efter lite. Karlstad är en barnvänlig stad och de har verkligen satsat på att barnen ska ha det bra.
Vi har ätit ute några gånger både kvällstid och dagtid. Vi har ätit god krämig pasta och pizza med riktigt tunn botten men det bästa har varit grillat på altanen.


Sällskapsspel efter middagen på altanen.
Stugan vi bodde i var nybyggd och låg precis vid Värnen med egen strand.

Utsikten från sängen.. önskar att jag hade vaknat såhär oftare.

Vår lilla klätterapa som vi hade med oss har varit ganska lugn i veckan faktiskt. Det har varit mycket nytt att utforska så jag antar att hon inte behövde roa sig med att klättra. Vi säkrade upp med spännband för att slippa sjukhusbesök.

Vi hade tillgång till roddbåt och var ute några kvällar när solen var på väg ned.
Pappa hade köpt ett metspö till Ines så vi åkte ut en kväll. Fiskarna hoppade runt båten men tyvärr fick inte Ines napp. Hon kunde inte vara tyst, frågade saker hela tiden, dunkade i båten och behövde kissa.. haha. Men den lilla stund vi var ute uppskattade hon. Vi har fiskat(fick EN fisk och jag var jätteglad tills jag såg kroken i munnen på fisken och tyckte synd om den), när barnen somnade om kvällarna spelade vi catan och toché.

Utsikten!
Magiska kvällar med sol.

Vi har varit på konstutställning, min första faktiskt. Jag har bara varit på fotografiska innan men aldrig en utställning med målningar så det var väldigt intressant. Vi såg Lars Lerins akvarellmålningar och beundrade hans verk. Jag har testat att måla med akvarell och jag tycker det är väldigt svårt men samtidigt väldigt roligt.
Vi spelade minigolf och jag tyckte det gick riktigt bra för att vara mig. Ines var med de första slagen sen gav hon upp och lekte runtomkring istället.

Efter blev det glass i stora lass.


Barnen har badat varje dag. Det var ganska långgrunt så det visade mellan 19-23 grader i vattnet. Vi doppade oss också några gånger men jag kan inte påstå att det kändes varmt. Jesper och jag var nere en kväll och tog ett nattdopp precis innan läggdags. Ni vet när man tänker att det ska kännas varmare på kvällen för att det är svalare i luften.. nepp SVINKALLT!
Blondisen.

Den här veckan har verkligen varit toppen och jag ville inte att den skulle ta slut. Jag har jobbat med mig själv och försökt njuta så mycket som möjligt att nuet. Jag är så glad att allting har blivit som vi önskade. Mamma och pappa är så snälla.
Nu är vi hemma igen. Jag hade lite ångest över att komma hem men resan gick jättebra och vi packade upp allt direkt så nu känns det helt okej. Det är skillnad på att ha en altan med trädgård och kvällssol mot en lägenhet i skuggläge, känner mig instängd. Jag är verkligen en soldyrkare och älskar att vara ute så husdrömmarna växte sig ännu starkare den här veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.