Loreal sublime bronze

Äntligen har jag hittat en brun utan sol som är riktigt bra! Loreal sublime bronze spray! När man inte har tid att sola får man använda dem knep som finns. :-D Förra året körde jag med Åhlens BUS men jag tycker att den var väldigt kladdig och jobbig att smörja in så det här är en klar favorit!
Loreal sublime bronze
Den kladdar ingenting.. sov i vita lakan en timme efter applicering. Den är väldigt lätt att applicera och man blir inte ett dugg kladdig, torkar direkt med andra ord. Jesper har varit snäll och sprayat mig och färgen blir väldigt jämn på hela kroppen, även händer och fötter. Jag sprayade mig två gånger och nu känner jag mig nöjd med färgen. :-D Detta kommer definitivt bli ett beroende i sommar för jag kan tänka mig att min rygg inte kommer bli så värst solbränd…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.