MayBeauty ansiktsmask

MayBeauty ansiktsmaskTitta vad jag fick hem i brevlådan idag! Den omtalade ansiktsmasken från MayBeauty. Som jag har kämpat med min hy.. jag har haft problemhy med acne sedan tonåren och för två år sedan ledsnade jag totalt och la ut flera tusen på ansiktsbehandlingar, syrabehandlingar, mineralsmink och dyra ansiktsprodukter för att få balans i hyn. Jag gav det en chans använde mig av Exuviance i ett år men blev besviken för att inte acnen försvann. Sedan blev jag gravid och jag tyckte att hyn var densamma som innan men NU, nu äntligen börjar hyn bli bättre.

Som jag har kämpat. Trots att jag kände mig lurad efter alla behandlingar och inget vidare resultat så vet man ju inte förrän man har testat. Det krävdes en graviditet helt enkelt, skämt åsido. :-) Nu är jag någorlunda nöjd med min hy och det har jag inte varit på flera år. Jag har behållit min mineralfoundation och en del produkter från Exuviance. Jag testade mammas ansiktskräm från Cien och den var så himla bra! 400 kr billigare än min egen ansiktskräm och det tackar man ju inte nej till. Det är nog samma skit i allt. ;-)MayBeauty ansiktsmask
Nu har jag precis testat MayBeautys The Incredible Face mask som ska ta bort smuts och pormaskar. Jag hade på mig den i 45 minuter tills den stelnade. Till en början var det roligt att dra bort masken(är galen i sånt, tycker det är skitkul att klämma finnar, riva skorpor och dra bort fjäll) men utkanten av ansiktet sköljde jag med varmt vatten istället.The Incredible Face maskHuden känns renare. Nu när jag har ryckt varenda litet hårstrå borde det inte göra lika ont andra gången. Huden är i alla fall väldigt mjuk och len, nästan som Ines. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.