Min älskade dotter

Helgen går i lugnets tecken och jag har inget planerat. Ibland är det skönt att bara vara och ta dagen som den kommer även på helgen. Vi far och flänger mycket om helgerna så nu njuter jag av att bara vara hemma.

Idag har vi varit på Vätterstranden och tagit nya foton. Hon är så fin min älskade tjej. Jag är tacksam över att få vara hennes mamma. Man ska inte och jag tar inte livet för givet, men åh tänk vad mycket vi kommer uppleva tillsammans. IMG_6386
Tänk att min stora dröm slog in. Drömmen om en dotter, drömmen om dig.♥

2 thoughts on “Min älskade dotter

  1. Vilka fina bilder på er det var från Vätterstranden! Åh det är så underbart när man tänker på allt man kommer få upplea tillsammans med sina små, ett helt liv. Dock kan jag bli lite skrämd när jag tänker på allt man ska lära dem. Verkligen precis allt och att det nu är upp till oss att forma de små till bra och fina individer!

    1. Tack så mycket! Ja det är det verkligen och det är klart att det är ett ansvar men det är ju förstås det roligaste ansvaret man har här i livet. Sen om det är lätt eller svårt det märks.. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.