Min graviditet

Innan jag blev gravid längtade jag hela tiden efter att få ha den där runda magen, bära tighta kläder som framhävde mina nya kroppsformer och bara lägga handen på magen och känna sparkar. Det är så svårt och gå tillbaka och försöka komma ihåg hur man tänkte innan för nu känns det som jag alltid har vetat hur det känns..

Nu är det givet att man lägger händerna på magen eller använder magen som hylla(mobilens plats). Det är liksom som den runda formen alltid har funnits där. Jag har glömt bort hur det känns att vara smal, att kunna böja sig ner utan att pusta och stöna, känna sig smidig, ligga på mage och sova osv.

Nu är det inte lång tid kvar med magen och jag börjar känna mig nöjd. Jag har känt mig väldigt smidig under större delen av graviditeten men nu på slutet har det tagit emot lite. Cyklar gör jag fortfarande utan problem men det är mycket annat som är lite mer trixigt. Jag är i mer behov av hjälp och det ska bli så skönt att få klara sig på egen hand igen när bebisen har kommit ut.

Jag har lagt ihop bilderna till ett collage som jag har tagit under graviditeten. Första bilden är från graviditetsvecka 10 och den sista är graviditetsvecka 39. Det är så himla ovant att se sig själv smal så jag tycker nästan att det ser ut som jag håller in magen på första bilden, ändå hade magen redan börjat puta ut där.
gravidbilder vecka 10-39
Jag har älskat att vara gravid och det känns som att jag har haft en relativt enkel graviditet. Det är klart att jag har haft det jobbigt när jag inte hade någon som helst energi och spydde varje dag flera veckor i streck – men det är faktiskt redan bortglömt.. jag minns inte hur det kändes. Kroppen är bra fantastisk!

2 thoughts on “Min graviditet

  1. Det är häftigt att se magens utveckling :-) tyckte skillnaden såg mest ut vid v 16 till v 17? Eller hur kändes det för dig? :-)

    1. Ja det är det verkligen, är så glad att jag har fotat varje vecka under graviditeten. Jag vet faktiskt inte, jag känner mig lite blind när jag tittar på bilderna.. har svårt att se själv faktiskt. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.