morfarmys

En konstig tvångstanke jag har är att jag alltid gissar vad klockan är innan jag tittar på klockan. Om morgnarna när jag har en tid att passa brukar jag gissa en tid men jag brukar också lägga på några extra minuter så att jag ”tjänar” tid för jag vill alltid att klockan ska vara mindre så jag har god tid på mig. Hur som helst, imorse gissade jag 10.30 och jag blev väldigt förvånad när den visade 12.30. Jag har alltså varit som en riktig tonåring idag och sovit bort halva dagen. Ofta föredrar jag att gå upp skapligt men ibland är det skönt att verkligen få sova ut.
mammablogg, mamma blogg, mammabloggar, mamma bloggar, blogg
Här är två till sömntutor♥ Ines har blivit lite mer mysig av sig och kan åtminstone sitta still i några sekunder, ibland minuter faktiskt. Härligt tycker vi vuxna som gillar att mysa.

Nu är vi tillbaka i Jönköping igen och det känns skönt att vara på hemmaplan, borta bra men hemma bäst. Jag känner mig redo för en ny vecka. Jesper jobbar bara en månad till innan han går på semester/föräldraledighet så jag får helt enkelt ta vara på dagarna jag har ensam med Ines.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.