Livet, ny adress & nytt jobb

​Det är inte så att den här bloggen blomstrar av engagemang och kreativitet direkt men ny adress har den i alla fall fått. Jag har helt enkelt prioriterat annat före och har egentligen inte haft så mycket spännande att uppdatera om heller. Uppdaterar lite mer på instagram för den som vill följa mig där.

Det har inte blivit många inlägg här efter sommaren och nu är det redan december.  Barnen övar på julsånger (jag frågade Ines ifall hon kunde sjunga en julsång för mig och hon började hon hjulen på bussen, sötaste älskling) jag försöker överleva mörkret och mina känslor. Jag hade behövt en on-off knapp.

Jag är fortfarande hemma men jag förbereder mig på att komma ut i arbetslivet. Jag har fått ett nytt jobb som jag ser fram emot! Det är mycket att tänka på och mycket information som jag ska komma ihåg men jag hoppas att jag kommer in i det snabbt. Jag har fått ett drömjobb och kommer jobba som fotograf efter årsskiftet(!). Jag kommer inte förstå det förrän jag har gjort min första fotografering.. känns för bra för att vara sant. Nervöst.


Tidigare idag när jag kom hem från stallet och slog på telefonen hade jag missade samtal och sms. ”Akut!!!!” Vet inte riktigt vad jag trodde men det visade sig att Ester ”bara” hade fått magsjuka, inte värre än så. Vi åkte hem, duschade tillsammans och sedan kröp vi under täcket och helt plötsligt hade Ester somnat på armstödet på soffan. Jag passade på att pussa, lukta, smeka henne över kinden, lyssna till hennes andetag och bara titta på henne. Det är något speciellt med sovande barn, jag kan sitta där i en evighet och mysa.. kanske för att det är nästan enda gången man kan haha.

2 thoughts on “Livet, ny adress & nytt jobb

  1. Åh grattis till nya jobbet! du tar så magiska bilder! Du är såå duktig! Önskar att när, om jag blir gravid kunde boka en gravidfotografering med dig! Men vid det laget kommer du nog vara världskänd och omöjlig att få tag på!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.