Sanna Brage


Fotograferar förlossningar och familjer

Jag bor vid Vätterns södra ände i Jönköping och fotograferar på närliggande platser i Småland och delar av Västergötland. För mig är det viktigt att fokusera på att ha roligt och göra det jag brinner för. Drömmen om att vara fotograf är äntligen sann och det känns underbart att kunna beröra och erbjuda dig mina bilder. Jag specialiserar mig på förlossningsfotografering och familjefotografering. Jag lägger ned min själ i dina produkter och skapar dem med stor omsorg för att du ska kunna förvara minnerna resten av ditt liv.

Jag är glad att du har hittat hit!♥
Ditt intresse betyder mycket för mig och jag hoppas att jag får bli din framtida fotograf.

Min fotografiska stil

När er fotografering är slutförd påbörjas det betydande arbetet att forma bilderna efter min stil. Less is more är tre ord som förklarar min bildstil väl. Jag älskar enkelheten, suddiga bakgrunder, naturligt ljus och jordnära ljusa färger blandat med lite pastell. Mitt bildmaterial till dig är harmoniskt, kärleksfullt, genuint och naturligt.

Förlossningsfotografering

Bilderna från din förlossning kommer väcka minnena till liv och du kommer kunna återuppleva känslan som du kände där och då. Bilderna kommer beskriva förlossningen, era känslor, samspelet, blickarna och kärleksfulla detaljer. Jag kommer fotografera er från början till slut och jag redigerar gärna i svartvitt för att betona känslorna.

Familjefotografering

Drömbilden tas när den varma kvällssolen gömmer sig bakom ett par gröna grenar och din familj fångas i ett magiskt motljus. Då kan jag lova att det pirrar av lycka i min kropp! På era familjebilder kan ni blicka tillbaka på den gemenskap och kärlek som ni har tillsammans.


Personligt

Med två döttrar och sambo snurrar ekorrhjulet av sig självt. Ni vet, hämta, lämna, laga mat, handla, tvätta, städa, byta blöja.. ja, det tar aldrig slut. Jag antar att det är det som kallas för livet och oftast tycker jag om det.

Jag fyller på min energi i naturen och tycker att skogens tystnad är massage för själen. I släptåg har jag gärna min familj och lite picknick. Jag påverkas mycket av vädret och blir glad av lövregn, dimma, stora snöflingor, regn som piskar i backen och den underbara solen. Mmmm.

Jag har kvar mitt barnasinne och målar gärna barnens teckningar, åker pulka eller tävlar till bilen. Jag tycker om att pyssla, pilla med blommor och äter gärna sega ostbågar till frukost. Mitt hjärta blir som varmast när mina tjejer ger mig en spontan kram eller när jag får en puss på pannan av min fina Jesper.