plus på stickan och bra beslut

Jag har mått dåligt sedan en tid tillbaka och jag har varit livrädd för att få ett bakslag och falla ner i depression igen. Tröttheten har tagit kål på mig! Det är så olikt mig att inte vilja göra saker, vanligtvis blir jag extremt rastlös och uttråkad. Trots tolv timmars sömn på nätterna har jag känt mig långt ifrån utvilad och pigg.

Jag är trött på att vara trött. Jag bokade tid för att kolla upp mina värden men när jag började må illa och fick halsbränna kunde jag inte utesluta tanken på att jag kanske var gravid och mycket riktigt visade graviditetstestet positivt. Varken jag eller Jesper blev förvånade med tanke på hur jag har mått. Vi drömde oss bort en stund.. ett syskon till Ines, ett nytt litet liv beräknat i början av december. Vilken lycka, vad fantastiskt fint. En familj på fyra.. 1

Jag har alltid drömt om en stor familj. Trots att många påpekar hur opraktiskt det är med fler än två barn har jag alltid drömt om fem. Inte så pjåkigt va? Jag drömmer fortfarande om en stor och härlig familj men med tanke på vad jag har gått igenom känns det svårt och jag är faktiskt rädd för att inte ha känslor till mitt nästa barn. Jag har oerhört mycket kvar att jobba på i min relation till Ines och jag är medveten om att det tar tid och just nu vill jag lägga all min tid på henne och ge henne min uppmärksamhet.

Jesper och jag tog ett gemensamt och vuxet beslut att tillsammans avbryta graviditeten och det har inte funnits några som helst tvivel. Jag hade precis börjat må bättre och känna mig lycklig efter en kämpig tid så graviditeten kom väldigt olägligt. Under min depression har Jesper och jag glidit isär oerhört mycket och vårt förhållande har i stort sett gått i kras men äntligen börjar vi hitta tillbaka till varandra och kämpar för oss.

Vi kanske blir fyra en vacker dag men nu njuter jag av att det bara är vi tre. Dessutom älskar jag att få vara mig själv, bye bye depression och graviditetshormoner!
IMG_4618

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.