Röjarbebis

Idag har vi varit på öppna förskolan och det är verkligen lillans bästa stund på hela veckan. Hon röjer runt som om jag hade henne i bur här hemma och släpper lös henne. Hon är inte det minsta blyg och kryper iväg och sitter i famnar både här och där. Idag kröp hon fram och satte sig på första parkett under sångstunden. Hon är väldigt framåt och känns väldigt van vid andra människor och det känns tryggt. Hon är inte alls mammig och kryper hellre till andra mammor eller bebisar men ibland fångar jag henne hos mig.

Det blev stor skillnad när vi bytte till 7-10 månadersgruppen. I den här gruppen är det betydligt mer liv och rörelser och det är roligare att umgås med lillan, innan var det mer myspys. Fast det är klart, jag vill helst ha båda delarna.
mammablogg, mamma blogg, mammabloggar, mamma bloggar, bloggFör mig känns det jobbigt att jag inte kan ha Ines i famnen och bara vara, hon slingrar sig ur efter en sekund och är superuttråkad så jag får passa på när hon sover. Jag kräver mer närhet än vad hon gör men jag får hoppas att det bara är en fas.. någon gång kanske hon vill mysa.mammablogg, mamma blogg, mammabloggar, mamma bloggar, bloggBloggar med bebis bredvid mig.♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.