Sista sommaren i Halmstad

​Det blev en spontan resa till Halmstad i helgen. Jag försöker ta vara på den sista sommaren innan det slår över helt till höst. Det fick bli vår sista semesterresa för den här sommaren och det blev väldigt mysigt. Vi har haft sol och det har faktiskt varit sommarvarmt!

 När vi kom fram satte jag mig i en stol på baksidan och njöt av solen. Jag önskar så innerligt att vi bodde i hus så vi kunde hängt ute på ett mer naturligt sätt. I lägenhet blir det ett alltid projekt när man ska ut, speciellt när ungarna ska ha med varsin cykel och sandleksaker och vägrar hjälpa till och bära in dem igen..

Barnen sprang omkring, plockade äpple och var glada. Sedan blev Ines firad av farmor eftersom hon inte kunde komma på kalaset förra helgen.
 Vi åt middag och firade gammelmorfar med tårta. Barnen har gått omkring och gjort det de har känt för. Ester behöver inte passas på samma sätt här och är inte lika mycket klätterapa. Ines och jag har spelat memory och det var roligt tills hon tappade fokus och började fuska.
Vi har kastat boll till varandra och bara umgåtts. I och för sig är det inte så ”bara”. Hemma är vi inte alls bra på att umgås alla fyra för då är det alltid något som kommer i vägen. I stugan umgås vi alltid mer och lägger ifrån oss telefonerna oftare och det är underbart. Ingen teve, inget xbox, serier, dator… Vi borde införa våra teknikfria dagar igen.
 På kvällen tog jag en barnvagnspromenad med Ester. Det bästa sättet att söva barnen på är att köra vagn på grusvägar eller åka bil. Jag tycker det är så mysigt att promenera i stugområdet, titta på stugor, blommor och trädgårdar. Himlen var vacker och solen glödde.
 När vi hade nattat barnen spelade vi TP till midnatt. Det tog ett tag innan vi kom på bra regler men det var kul. Skönt att vi spelade i lag eftersom jag är långt ifrån allmänbildad. Usch, det är pinsamt hur lite jag vet om saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.