Sommardagar

Härliga sommar! Varför måste den här årstiden gå så fort? Jag njuter av grönskan, ljuset om kvällarna, fågelkvittret utanför balkongen, värmen, lyxen att gå ut utan att behöva ta på flera lager kläder. Jag känner mig lite stressad för jag vet hur snabbt tiden går. Trädet utanför vårt köksfönster får fler och fler orangea blad, lite väl tidigt tycker jag.

Jesper gick på semester i fredags och det har jag längtat efter. Det känns skönt att Ines inte är på förskolan och att vi kan umgås hela familjen. I tisdags var vi på Liseberg och det var riktigt underbart! Barnen var så glada och hade rolig under hela dagen. Det är verkligen kärlek att se deras skratt och glada ögon.

Igår hängde vi på Vätterstranden. Ines och Jesper kastade boll i vattnet och till slut vågade hon gå i och bada mer än fötterna. Hon är rädd för vatten så det känns viktigt att vi badar mycket och visar att det inte är farligt så länge hon badar med en vuxen. Jag funderar på lek och plask eller dylikt till hösten men hon kanske är för liten fortfarande?

Idag har vi varit i stallet hela familjen. Jag älskar det! Ines hjälper mig och ställer frågor om allt. Hon är verkligen engagerad och trivs. Hon ryktar, klappar, bär saker, följer med mig överallt, rider, ger morot, pratar med hästen, läxar upp Jesper hur man ska göra i stallet haha.
När vi kom tillbaka efter en varm promenad myste vi en stund med kattungarna. De är så söta, vill låna med mig en hem och mysa med.
Ingen i vår omgivning har djur men Ester var inte blyg. I och för sig kanske hon är för liten för att förstå att det inte var ett gosedjur men hon kramade katten kärleksfullt och gosade.Ines höll några sekunder sen tyckte hon att kattens klor var för vassa.

Snart åker vi på semester. Med tanke på att vi har haft två regniga semestrar de två senaste åren hoppas jag verkligen att det blir en varm skön semester med mycket bad i år. Drömmer om svalkande bad alá 2014, röda solnedgångar, barfotafötter, dammiga grusvägar med blommor vid kanten.

Uppdateringen här kommer vara lika ojämn och sällan som tidigare men man kan följa mig via mail genom att klicka på hjärtat längst upp till vänster på hemsidan eller via bloglovin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.