Sötaste pyjamasen från next

De som känner mig förstår direkt..
mammablogg
En marinblå pyjamas med kaniner på. Är den inte helt bedårande söt? Pyjamasen var slutsåld när jag såg den första gången så jag hade den som startsida på datorn tills den kom in i lager igen. Trepack för 270 kr – billigt och fint! next direct
Ines har haft dåligt med pyjamas hela vinter så nu har jag köpt på mig. Tvåpack med volangkant upptill. Det fanns så många fina och jag hade slagit till på dessa (älskar blommönstret med fåglar) om det inte hade varit tvådelat, än så länge vill jag ha helt till Ester.
mammablogg
Blått, blått, blått! Ines har verkligen varit en blå tjej sedan start och jag tycker fortfarande att hon passar bra i blått. Jag har inte alls samma smak när det kommer till Ester, roligt det där. Väljer inte alls samma färger till flickorna.IMG_0624
Fina detaljer ♥
mammablogg IMG_0637
En tuffare bomberjacka/tröja till våren. Tänk när det är vår! Nu börjar jag faktiskt längta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.