sovmorgon och syprojekt

1
Vilken härlig morgon. Lillan vaknade inte förrän nio och ingen var gladare än jag, haha jo hon själv kanske. Det hör till att vi leker tittut när jag bäddar sängen om morgnarna och det är typ det roligaste Ines vet förutom att hoppa då. Man får inte vara dum.. Jesper har aldrig bäddat sängen med anledningen till att det är helt meningslöst men nu, nu när jag har lärt honom mitt knep och bädda sängen när Ines ligger i den, då funkar det bra. 1-0 till mig.

Jag ska snart ta en dusch och göra mig i ordning. I eftermiddag ska vi till öppna förskolan och senare ska jag besöka lite tygaffärer för nu har jag börjat på ett litet syprojekt. Det är minst lika skönt att ha dagen planerad som oplanerad.

One thought on “sovmorgon och syprojekt

  1. Hoppas du är mer utvilad nu vännen :) så himla söt Ines är, så hon växer lilltjeja ;) kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.