Sovrutiner, världens bästa serie och ett hem utan teve

God morgon, trots att vi far och flänger och knappt är hemma känns det skönt att Ines sovrutiner börjar bli bättre.Jag började med att ta bort 2,5h sammanlagt av förmiddag- och eftermiddagssömnen men det gav tyvärr inte så mycket som jag hade önskat. Då valde jag att ta bort sömnen på eftermiddagen men då blev de sista timmarna innan läggdags väldigt gnälliga. Nu sover hon enbart en gång om dagen efter lunch och det har fungerat väldigt bra. Det är inte lätt att pussla ihop ett rutinschema med mat- och sovtider men nu äntligen börjar vi hitta rätt. Nattningen fungerar mycket bättre och vi har till och med en mysig stund om kvällarna innan hon ska sova. Man vill så väl men det är inte lätt veta vad man ska göra alla gånger. Man testar förgäves och ibland blir det många tårar på vägen, för både henne och mig.mamma bloggNär hon hade somnat igår streckkollade jag och Jesper fyra avsnitt Grey’s Anatomy, världens bästa serie. Jag är på säsong 10 så jag har många avsnitt kvar att gotta mig med. Igår när vi hade sett klart avsnitten sa Jesper ”det var nästan så jag fick en klump i halsen”, när han tittade åt mitt håll såg han att jag storgrät tyst och var blöt i ansiktet, halsen och långt ner på bröstet haha. Jag har förbjudit honom att fråga hur jag mår för då skulle jag hulka högt hehe

Jag är egentligen alldeles för skör för att se filmer och läsa böcker för jag tar åt mig av minsta lilla. Även om det är lyckligt gråter jag för att det är så fint, på ett dåligt sätt för mig själv.. Det har kommit i samband med min depression och jag kan seriöst må dåligt efter en film så det bästa är att jag håller mig till barnkanalen. :-D Jag har lagt upp förslaget och kämpar för att vårt nya hem ska vara tevefritt men jag har inte lyckats övertala Jesper än, det är högst tveksamt att vinner i den frågan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.